Elektromibilitou sme sa začali zaoberať v spolupráci so spoločnosťou Schneider. Už v roku 2012 sme boli partnerom podujatia Dirve the future, na ktorom bolo predstavené riešenie nabíjacej stanice spolu s malou fotovoltickou elektrárňou slúžiacou na podporu nabíjania elektromobilov. Praktické skúšky sa vykonávali na automobiloch Opel Ampera a Peugeot iOn. Technológia odvtedy značne pokročila, sme dodávateľom nabíjacích staníc fínskej spoločnosti Ensto.


Dvojitý výstupný DC Wallbox od spoločnosti Delta zvyšuje kompatibilitu EV na verejných nabíjacích staniciach. Jeho nástenný a modulárny dizajn zaisťuje nákladovo efektívnu inštaláciu a údržbu počas celého životného cyklu. Obsahuje tiež zabudované sieťové pripojenie na autentifikáciu a aplikácie na diaľkové ovládanie.


Ensto eFiller je kompaktná nástenná nabíjačka s pevným nabíjacím káblom. Štýlová a odolná konštrukcia zvlášť vhodná na jednoduché nabíjanie v domácnosti, keď nie sú potrebné ochrany alebo pripojenie na backendové systémy.


Ensto Wallbox je modulárne riešenie pre jedno alebo duálne nabíjanie elektromibilu. Vďaka kompaktnému a užívateľsky prívetivému dizajnu je ideálnou voľbou pre denné nabíjanie na súkromných, verejných alebo poloverejných miestach. Ideálny pre inštalácie, kde je nabíjačka elektromobilov pripojená k distribučnému panelu, Wallbox je ideálny pre veľké inštalácie na parkoviskách, budovách – ponúka najlepšie možnosti s nabíjaním pomocou inteligentných služieb.


Ensto Chago Pro je ľahko použiteľná nabíjacia stanica s dlhou životnosťou pre verejné a poloverejné nabíjanie elektromobilov. Jej štruktúra je ideálna pre náročné environmentálne podmienky a oblasti, v ktorých chce mať majiteľ nabíjacej stanice úplnú kontrolu nad svojou nabíjačkou.


Ensto Chago Media je okamžite ziskovou nabíjačkou elektromobilov, ktorá jedinečným spôsobom kombinuje nabíjanie a reklamu vonku s ohromujúcim digitálnym displejom.
Štýlová Chago Media, ktorá je navrhnutá tak, aby vyhovovala mestským oblastiam, je ideálnym riešením na bulvároch, preplnených uliciach mesta, nákupných strediskách, parkovacích miestach a na všetkých obľúbených verejných miestach.


Ensto Chago Premium je nadčasovo štýlové a pokročilé riešenie pre rýchle nabíjanie elektrmobilov – kombinácia elegancie a odolnosti. Je ľahko použiteľná s dlhou životnosťou pre verejné a poloverejné nabíjanie. S extrémne odolným povrchom proti korozívnym prostrediam je ideálna v prípade, ak majiteľ nabíjacej stanice chce mať úplnú kontrolu nad svojimi službami nabíjania elektromobilov.